Kiire kohaletoomine
2-3 tööpäeva VENIPAK
Jäta sõnum
Tasuta kohaletoimetamine
Blender Blendtec Designer 625 white
Blender Blendtec Designer 625 white
Blender Blendtec Designer 625 white
Blender Blendtec Designer 625 white
Blender Blendtec Designer 625 white
Blender Blendtec Designer 625 white
Blender Blendtec Designer 625 white
799,00 €
599,00 €
Säästate 200,00 €
Kogus:

The minimum purchase order quantity for the product is 1

Blender Blendtec Designer 625 white

Tööstuslik 1560 W jõud ja 3 hobujõuline mootor. 32 000 pööret minutist. Valgustatud, kergesti mõistetavad tooteikoonid. Paindlik blender jääpurustamise-funktsiooniga, mida saate lisaks kasutada segamiseks, hakkimiseks, purustamiseks ja soojendamiseks. Pakend sisaldab WildSide anumat(2,4 l)- anum on valmistatud triitonpolüestrist ning sees peituvad tiivakujulised terad- turvalist kaant, kasutusjuhendit ja 230 retseptiga raamatut. Eelnevalt programmeeritud profiilid. 2 aastane remondigarantii. Garantii algab ostmise kuupäevast. 8-aastane garantii on AINULT kodukasutajatele. Volitatud isikutele ja äridele kehtib 1-aastane garantii. WildSide(2,4 l) anumale tuleb 2-aastane garantii.

Tagame parima hinna ja kiireima tarnimise Eestis!


Tarne tingimused

DPD pakiautomaat
5 - 10 d.d. (0.00 €)

Kiire kohaletoimetamine Venipak kulleriga
5 - 10 d.d. (0.00 €)

Venipak Pickup Points
5 - 10 d.d. (0.00 €)

Kiire kohaletoimetamine Venipak kulleriga

Saab maksta sularahas kohaletoimetamise ajal või maksta pangaülekandega.

Garanteerime parima hinna!

Blender Blendtec Designer 625 white
TEHNILINE KIRJELDUS, KOOSTIS JA FUNKTSIOONID

Kaubamärk
Blendtec
Šaldiklio spalva
Balta
Kaal
4.3 kg
Värv
Valge
Toide
220V 50Hz
Pööret
32 000 /min
Mootori tüüp
Ühefaasiline induktiivne
Elektrienergia
1560 W
Varuosadele garantii
2 aastatel
Mootori garantii
8 aastatel
Mahutavus
2,4 l

Blendteci blendrid on toodetud USAS. Tegemist on maailmaklassi tootjaga, mille masinaid ei kasutada mitte ainult toidutööstuses, vaid ka erinevates ettevõtetes üle Eesti. Põhiline trump- kestvus ja ideaalne blenderdamise kvaliteet.

Tänu võimsale mootorile ja patenteeritud kvaliteetsele anumale pole teil pärast blenderdamist lisaks vaja kasutada segamispulki, nuia või purustajat. Anumat saab puhastada vaid sekunditega. Eksklusiivsed tehnoloogilised omadused nagu “Pulse”-süsteem, kandiline anum, terad, mis on 10 korda tihedamad kui titaaniumist teljed, võimaldavad masinal kiiresti töötada. Saage iga kord veatu tulemus purustades, hakkimises ja segades.

“Designer 625” abiga võite valmistada maitsvaid smuutisid ja täismahlu ning muid tervislikke segusid. Blenderi kiire toimetamine hoiab alles kõik puu- ja juurviljades olevad vitamiinid, mida iga tavaline blender teha ei suuda. Masin hekseldab veatult läbi seemnete, koorte ja puuviljasüdamike. “Designer 625” on väga paindlik- võide blenderdada kuuma suppi, külmi magustoite ja loomulikult- kokteile. Masin purustab isegi teravilju ning segab taigent ja seda kõike kuni 90-ne sekundiga. Vajutage vaid nuppu ja “Designer 625” teeb kogu töö. Blenderi kiirust võite segamise ajal hõlpsasti kiirendada või vähendada ning pärast tsükli lõppemist lülitab masin end välja. Anuma unikaalne disain ja terade eriline kuju tagavad igale segule veatu tekstuuri.

Blenderit saab puhastada vaid sekunditega. Läikiv disain ja lame paneel- ei mingeid keerulisi lüliteid või nuppe. Anuma puhastamine on imelihtne- valage anumasse natuke sooja vett ja puhastusvahendit, vajutage mõne sekundi vältel nuppu “Clean”. Loputage ja blender on taas kasutusvalmis!

VALGUSTATUD PUUTETUNDLIKUD NUPUD

Viis kiirendusnuppu, eelnevalt programmeeritud tsüklid(kokteilid 60-sekundit, 90-sekundit, loputus, impulss) ja automaatne väljalülitus teevad blendri kasutamise tõeliseks naudinguks.

SOBIVAD LAAGRID

Enamus kasutajaid väldivad nende kalli hinna tõttu ümaraid laagreid. Blendtec kasutab spetsiaalselt valmistatud süsiniku ja terase sulamist laagreid. Selline tehnoloogia vähendab kulumist ja lärmi ning tagab mootori pika eluea.

AUTOMAATSELT MUUDETAV KIIRUS

Mõndasid segusid on lihtsam blenderdada aeglasemal kiirusel. Blendtec “Designer 625” valib ja seadistab hoolikalt sobiva kiiruse.

ÜHED TERAD, PALJU HÜVESID

Patenteeritud Blendteci vertikaalsed, tiivakujulised terad on loodud maksimaalseks efektiivsuseks.Ühes tükis terad purustavad isegi kõige tõrksamad koostisosad ning teie segud valmivad alati täiusliku tekstuuriga.

OHUTUS ENNEKÕIGE

Tundke end turvaliselt, sest Blendtec on sertifitseeritud ETC poolt, mis tähendab rahvusvahelist ohutusstandarti.

RÄÄGI MINUGA

LED-ekraan annab märku, millal blenderdamise protsess lõppeb. Kas 9-ndal, 99-ndal või 999-ndal korral- ikka ja jälle rõõmustate te õige blendri valiku üle.

KÕIK OSAD ON IDEAALSES SUURUSES

Ka Blendtec’i pisimad osad on inseneride poolt hoolikalt välja töötatud.

VASTUPIDAVUS

Unikaalne kummimatt hoiab blendrit paigal mistahes tööpinnal. Lisaks tõrjub matt välja mineva kuuma õhu segunemise sisse tuleva jaheda õhuga.

KÕIK ASJAD PAIGAS

Igal Blendtec’i anumal on ruudukujuline põhi. Pakend sisaldab WildSide anumat(2,4 l).

Kõik Blendtec’i anumad sobivad kõikidele Blendtec’i blenderitele. Sobita ja kohanda oma eelistusi!

 

Hetkel pole ühtegi ülevaadet