Kiire kohaletoomine
2-3 tööpäeva VENIPAK
Jäta sõnum
>>>>Fotoepilaator Silk’n Infinity Smooth 400.000 + Silkn LadyShave Wet and Dry
Kiire kohaletoomine
Fotoepilaator Silk’n Infinity Smooth 400.000 + Silkn LadyShave Wet and Dry
Silk n Infinity 400.000 Fotoepiliatorius
Silk n Infinity 400.000 Fotoepiliatorius
Silk n Infinity 400.000 Fotoepiliatorius
Silk n Infinity 400.000 Fotoepiliatorius
259,00 €
239,00 €
Säästate 20,00 €
Kogus:

The minimum purchase order quantity for the product is 1

Fotoepilaator Silk’n Infinity Smooth 400.000 + Silkn LadyShave Wet and Dry

Fotoepilaator Silk’n Infinity on koduseks kasutamiseks mõeldud seade, mille abil saab karvad valutult pikaks ajaks eemaldada ning mis suudab teha kuni 400 000 valgusimpulssi. Töödeldava ala suurus on 3 cm², mis on ideaalne väiksemate piirkondade jaoks nagu nägu ja bikiinipiirkond. Seade sobib kasutamiseks ka säärtel, kaenlaalustel, käsivartel, kõhul, seljal ja rinnal. Silk’n Infinity sobib nii meestele kui naistele.

Tänu väga suurele valgusimpulsside hulgale on võimalik soovimatud karvad eemaldada, ilma et peaks valguskassette vahetama. Võimalik on valida kas impulsi- või liuglemisrežiimi vahel.

Impulsi režiim on kõige sobivam meetod karvade eemaldamiseks, kui kasutate kõrgemat energiataset. Lisaks aitab see paremini kontrollida kokkupuudet nahaga, vältimaks juhuslikke impulsse ja sama koha töötlemist rohkem kui ühe korra.

Liuglemisrežiim sobib kõige paremini, kui kasutate madalat energiataset ja samuti juhul, kui soovite protseduuri kiiremini teha. Madalama energiataseme puhul on vaja vaid 1-1,5 sekundit, et luua uusi pidevaid impulsside ahelaid.

Tagame parima hinna ja kiireima tarnimise Eestis!

Fotoepilaator Silk’n Infinity Smooth 400.000 + Silkn LadyShave Wet and Dry meil on laos!

Tarne tingimused

DPD pakiautomaat
Teisipäeval, Aprill 30 d. (0.00 €)

Kiire kohaletoimetamine Venipak kulleriga
Teisipäeval, Aprill 30 d. (0.00 €)

Venipak Pickup Points
Teisipäeval, Aprill 30 d. (0.00 €)

Kiire kohaletoimetamine Venipak kulleriga

Saab maksta sularahas kohaletoimetamise ajal või maksta pangaülekandega.

Garanteerime parima hinna!

Fotoepilaator Silk’n Infinity Smooth 400.000 + Silkn LadyShave Wet and Dry
TEHNILINE KIRJELDUS, KOOSTIS JA FUNKTSIOONID

Kaubamärk
Silk'n
Mudel
Silk'n Infinity 400.000
Garantii
24 kuud
Tarne
2-3 päeva
Kasutusjuhend
Jah
Päritoluriik
Iisrael
Kas on võimalik garantii pikendada?
Jah, kuni 7-aastase (2 + 5)
Kohaletoimetamise hind
-
Naha värvisensor
+
Vahetatavad okulaari sibulad
-
Kiire liiklus
1 - 2 s
Reguleeritav kiiruse reguleerimine
+
Kliiniliselt tõestatud protseduuri efektiivsus
+
Individuaalne välgu impulsi juhtimine
+
Gliding režiim
+
Aplikaatori pindala
3 cm²
Mooduli impulsi ressurss
400000
Sobib näo ja tundliku ala jaoks fotoepilatsiooni
+
Bluetooth
+

Kiire protseduur tervele kehale ja 5 erinevat energiataset

Silk’n Infinity on üks kiiremaid fotoepilaatoreid turul ning kuni kaks korda kiirem kui teised Silk’n fotoepilaatorid. Protseduurile kuluv aeg sõltub kasutatavast energiatasemest ning töödeldava pinna suurusest. Keskmiselt saab 1. energiatasemel terve keha 20 minutiga töödeldud. Kulub vähem aega protseduuridele ning jääb rohkem aega sellele, mida te tegelikult armastate.

1. energia tase – 1 impulss sekundis;

2. energia tase – 1 impulss iga 1,25 sekundi järel;

3. energia tase – 1 impulss iga 1,5 sekundi järel;

4. energia tase – 1 impulss iga 1,7 sekundi järel;

5. energia tase – 1 impulss iga 2 sekundi järel.

Kui kasutate Silk’n Infinityt esimest korda, soovitame kasutada 1. (madalaimat) energiataset. Kui see tase tundub mugav, võite valida kõrgema. Mida kõrgem energiatase, seda efektiivsem on protseduur.

Pikaajaline karvaeemaldus uusima tehnoloogia abil

Silk’n Infinity kasutab eHPL™ tehnoloogiat – kõige eesrindlikumat koduseks kasutamiseks mõeldud karvaeemaldustehnoloogiat. Valgusimpulsside abil eemaldatakse soovimatud karvad, ilma et tekiks tüükaid, sissekasvanud karvu, punetust või muud ärritust. Tegu on kõige revolutsioonilisema koduse karvaeemaldusmeetodiga.

eHPL™ tehnoloogia kombineerib galvaanilist ja optilist energiat. See sünergia võimaldab karvu efektiivsemalt eemaldada, kuna avab nahapoorid ja laseb valgusimpulssidel karvanääpsule võimalikult lähedale pääseda.

Sobib kõigile nahavärvidele ning peaaegu kõigile karvatoonidele

Silk’n Infinity on esimene Silk’n seade, mis sobib kõigile nahavärvidele ja peaaegu kõigile karvatoonidele. Nüüdsest on võimalik efektiivselt eemaldada ka blonde, halle ja punaseid karvu, juhul kui nahatoon on piisavalt hele. Tutvuge allpool oleva tabeliga, et kindlaks teha, kas teie karvade ning naha toon on protseduuriks sobilik.

Ohutus

Silk’n Infinity turvalisust ning efektiivsust on kontrollitud ning seade on kliiniliselt testitud. Testid näitasid, et Silk'n Infinityt on koduses keskkonnas ohutu kasutada. Ka dermatoloogid soovitavad seadet.

Nagu teistelgi Silk’n fotoepilaatoritel on ka Silk'n Infinityl lisaturvalisuse tagamiseks nahavärvisensor ja silmade kaitsmise mehhanism, mis laseb valgusimpulsse väljastada ainult siis, kui seade on nahaga kontaktis. See väldib valgusimpulsside sattumist õhku.

Tasuta rakendus protseduuride planeerimiseks

Klikkige allpool olevaid linke ja saage tuttavaks unikaalse Silk'n Infinity rakendusega. Rakenduse abiga saate luua isikliku, just teie jaoks kohandatud protseduuride kava. Rakendusse kuulub kalender, mis aitab protseduure planeerida ning meelespea, mis annab märku, kui järgmise protseduuri aeg on käes. Ideaalne ja väga praktiline!

Nüüd on võimalik näha allesjäänud valgusimpulsside hulka

Selleks, et seadet oleks veelgi mugavam kasutada, võimaldab Silk’n Infinity näha, kui palju valgusimpulsse protseduuri käigus kulutati ning kui palju impulsse veel alles on. Infinity on esimene seade, mis ühendub Bluetoothiga. Peate vaid ühendama seadme Bluetoothiga ja avama Silk'n rakenduse. Rakenduse kaudu saate kohe vajaliku info.

Bluetoothiga ühenduvuse teine suur eelis on võimalus seade lukustada, et lapsed seda kasutada ei saaks.

Kogu karvade eemaldamise tsükkel fotoepilaatori abil kestab 18-24 kuud. Pikaajalisema mõju saamiseks võib ka peale selle perioodi möödumist aeg ajalt Silk'n Infinity protseduure korrata.

Esimesed neli fotoepilatsiooni protseduuri viiakse läbi tavaliselt kahe nädalase vahega;

Viienda kuni seitsmenda protseduuri vahe on 4 nädalat;

Järgnevad fotoepilatsiooni protseduurid (8 ja järgnevad) viiakse läbi juhul, kui soovitakse pikaajalisi tulemusi karvade eemaldamiseks.

Karvakasv väheneb kuni 92%, kui protseduure tehakse vastavalt juhendile. Enne seadme kasutamist lugege hoolikalt kasutusjuhendit. 

Hetkel pole ühtegi ülevaadet