Kiire kohaletoomine
2-3 tööpäeva VENIPAK
Jäta sõnum
>>>Vitamix Ascent A3500 blender
Kiire kohaletoomine
Tasuta kohaletoimetamine
Vitamix Ascent A3500 blender
Vitamix Ascent A3500 blender
Vitamix Ascent A3500 blender
Vitamix Ascent A3500 blender
Vitamix Ascent A3500 blender
Vitamix Ascent A3500 blender
1 189,00 €
999,00 €
Säästate 190,00 €
Kogus:

The minimum purchase order quantity for the product is 1

Vitamix Ascent A3500 blender

Uue põlvkonna nutikas Vitamix Ascent A3500 mikser 5 automaatse programmi, puutetundliku ekraani, programmeeritava taimeri ja 10 aastase garantiiga. Kasutage ära kogu Ascent Series A3500 potentsiaal: 17 programmi ja 500+retsepti koos iOS + Android app rakendusega. Vitamax A3500 komplektis on: mikseri korpus, 2 l mahuga kann, lükkamistarvik, kasutusjuhend, raamat First Blends. See Vitamix Ascent perekonna nutikas esindaja on mõeldud kaasaegsetele inimestele, kes hindavad kõrgeimat kvaliteeti ja mugavust. 

Pöörduge konsultantide poole - aitame välja valida ja tagame parima Vitamix hinna Eestis ning kiire ja tasuta kättetoimetamise.

Tagame parima hinna ja kiireima tarnimise Eestis!

Vitamix Ascent A3500 blender meil on laos!

Tarne tingimused

DPD pakiautomaat
Esmaspäeval, Aprill 23 d. (0.00 €)

Kiire kohaletoimetamine Venipak kulleriga
Esmaspäeval, Aprill 23 d. (0.00 €)

Venipak Pickup Points
Esmaspäeval, Aprill 23 d. (0.00 €)

Kiire kohaletoimetamine Venipak kulleriga

Saab maksta sularahas kohaletoimetamise ajal või maksta pangaülekandega.

Garanteerime parima hinna!

Vitamix Ascent A3500 blender
TEHNILINE KIRJELDUS, KOOSTIS JA FUNKTSIOONID

Šaldiklio spalva
Sidabrinė
Kaal
6.8 kg
Toide
220V 50Hz
Kaubamärk
Vitamix
Elektrienergia
1200 W
Varuosadele garantii
2 aastatel
Mootori garantii
10 aastatel
Mahutavus
2.0 l

Vitamix A3500i ASCENT Series Premium klassi nutikas kannmikser üllatab stiilse disaini ja tehnoloogiliste uuendustega. Mikseril on 5 automaatset programmi ning kannu äratundmise funktsioon, mis võimaldab roa täiuslikku valmistamist mistahes mahuga Vitamix Ascent kannus. Samuti on seade varustatud programmeeritava taimeriga mis lülitab selle välja teile sobival ajal.

Vitamix ASCENT A3500 uudised:

  • Puutetundlik ekraan kergendab juhtimist
  • Digitaalne taimer, mida võib programmeerida alates 1 sekundist
  • Kannu äratundmine SELF-DETECT tehnoloogia abil
  • Eesrindlik turvalise toimimise tehnoloogia
  • Kaasaegne roostevabast terasest disain
  • Uuendatud, läbipaistva kaanega kann
  • 5 automaatset programmi
  • 10 aastane garantii kõikidele detailidele ja teenindamisele
  • Nutikas juhtimine Vitamix Perfect Blend App abil

Viis programmi - Kokteilid, Kuumad supid, Kastmed ja Võided, Külmutatud desserdid ja Pesemine - määravad töötamise aja ja seadme kiiruse automaatselt, sõltuvalt kannu suurusest ja lülitavad seadme välja programmi täitmise järel.

programmide ülevaade2 liitrise kannu puhul:

  • Kokteilid: puuvilja-, rohelise- või valgukokteili valmistamine võtab aega vaid 50 sekundit
  • Külmutatud desserdid: vanilli-šokolaadi või banaani-aedmaasikajäätist võite nautida juba 60 sekundi pärast. Selle programmi ajal kasutage lükkamistarvikut, millega koostisosi lükatakse terade juurde.
  • Kastmed ja võided: värske pestokaste või avokaadovõie on valmis 60 sekundiga.
  • Kuumad supid: täiusliku konsistentsiga supi valmistate 5:45 minutiga.
  • Pesemine: valage nõusse vett ja nõudepesuvahendit - pesemine võtab aega 35 sekundit.

5 programmi abil võite valmistada piiramatu hulga roogi, näiteks valides programmi Kuumad supid, võite valmistada hõrgutava kastme, kuuma šokolaadi või ingveriteed.

Käsitsijuhtimine

Vitamix ASCENT Series mikser omab peale nimetatud programmide ka kiiruste käsitsi valimise võimalust ja impulssfunktsiooni, mille abil võite saada roa soovitud tekstuuri. Eriti võimas mootor võimaldab raskusteta peenestada teravilju, pähkleid, jääkuubikuid ning külmutatud toiduaineid. Jäätise või tihkete roogade valmistamisel, nagu pähklivõi või lambaherne hummus, kergendab tööd suuresti komplektis olev Vitamax lükkamistarvik. Tänu sellele ei ole teil tarvis mikserit välja lülitada ja kraapida toiduaineid nõu seintelt.

Tehnoloogiline uudis: Mikserikann SELF DETECT tehnoloogiaga

Kõik ASCENT Series kannud on varustatud SELF-DETECT tehnoloogiaga, mille abil seade kannu "ära tunneb". Sel viisil valib mikser automaatselt kannule sobiva programmi, samuti ei lülitu seade sisse, kui kann on asetatud mootoriplokile halvasti. Näiteks: Kokteiliprogrammi valimisel ja väikese kannu korral töötab seade vähem aega ja kasutab vähem elektrienergiat. Supi programmi korral töötab seade vaid siis, kui asetate sellele kannu koos kaanega, kuna kuuma auru väljumiseks on vajalik ava, mis on 2 l kannu kaanes. Kui valitud programm ei sobi seadmele asetatud kannule, mikser ei tööta. Tänu sellele uudsele tehnoloogiale on ka algajal kasutajal mikseri kasutamine lihtne ja turvaline.

Uus kann

Uuel 2 liitrise mahuga Vitamix Ascent kannul on läbipaistev kaas ja A3500 mootor lülitub sisse vaid siis, kui kaas on õigesti kohale asetatud. Läbipaistva kaane tõttu võite jälgida valmistamisprotsessi ja konsistentsi ilma seadet välja lülitamata Kui soovite lisada toiduaineid, võite seda teha seadme töötamise ajal läbi kaanes oleva väikse ava.

Soovite valmistada imikule püreed, klaasi puuviljakokteili või mugavalt peenestada sibula? Sel juhul valige täiendavad 0,6 või 0,225 l mahuga kannud koos peenestajaga. Vastupidavate, kahjulikku bisfenool A mittesisaldavate Tritan plastikust kannudega võite valmistada ka päris väikseid toiduportsjoneid.

 

Nutikas juhtimine

Kasutage ära kogu Ascent Series A3500 potentsiaal, kasutades 17 programmi ja 500+retsepti koos iOS + Android app rakendusega. Vitamix Perfect Blend rakendus laadiga alla kas Google Play või App store veebilehelt. Vaadake videot:  https://www.youtube.com/watch?v=t4VLMXp5BKQ&feature=youtu.be

Vitamix ASCENT A3500-le antakse 10 aastane garantii seadmele ja selle osadele, kui mikserit kasutatakse kodumajapidamises.

Vitamix Ascent A3500i komplektis on: mikseri korpus, 2 l mahuga kann, lükkamistarvik, kasutusjuhend, raamat kasutamise soovitustega First Blends.

Tehnilised andmed:
 Mõõtmed: 20.3 cm x 27.9 cm x 43.2 cm (laius x sügavus x kõrgus)
 Kannu maht: 2 liitrit;
 Võimsus: 1200-1400 W, 230V
 Kaal: 6.8 kg

Garantii: 10 aastat kodus kasutamise korral, 1 aasta kommertskasutuse korral.

Tootja: Vita-Mix Corporation, USA.

 

 

Hetkel pole ühtegi ülevaadet