Kiire kohaletoomine
2-3 tööpäeva VENIPAK
Jäta sõnum
Kiire kohaletoomine
Tasuta kohaletoimetamine
Vitamix Ascent A2500 blender hall
Vitamix Ascent A2500 blender hall
Vitamix Ascent A2500 blender hall
Vitamix Ascent A2500 blender hall
899,00 €
Kogus:

The minimum purchase order quantity for the product is 1

Vitamix Ascent A2500 blender hall

Vitamix (JAV) Ascent A2500 on võimas, nutikas ja usaldusväärne kõrgklassi mikser. Mudelit soovitatakse peredele, kohvikutele või büroodele, kus soovitakse mugavust ja kvaliteeti. See on high-end klassist, suurepärase disainiga ja eriti kvaliteetselt valmistatud mikser. Vitamix on teeninud ära maailma parima mikseri nime, aga uus Ascent seeria on veel võimsam ja vaiksem kui varasemad mudelid. Vitamix Ascent A2500 mikseriga on köögis võimalik teha kõik toimingud - segada kvaliteetseid kokteile, peenestada puuvilju, jääd, pähkleid ja muid toiduaineid.

Pöörduge konsultantide poole - aitame välja valida ja tagame parima Vitamix hinna Eestis ning kiire ja tasuta kättetoimetamise.

Tagame parima hinna ja kiireima tarnimise Eestis!

Vitamix Ascent A2500 blender hall meil on laos!

Tarne tingimused

DPD pakiautomaat
Esmaspäeval, Aprill 2 d. (0.00 €)

Kiire kohaletoimetamine Venipak kulleriga
Esmaspäeval, Aprill 2 d. (0.00 €)

Venipak Pickup Points
Esmaspäeval, Aprill 2 d. (0.00 €)

Kiire kohaletoimetamine Venipak kulleriga

Saab maksta sularahas kohaletoimetamise ajal või maksta pangaülekandega.

Garanteerime parima hinna!

Vitamix Ascent A2500 blender hall
TEHNILINE KIRJELDUS, KOOSTIS JA FUNKTSIOONID

Šaldiklio spalva
Hall
Kaal
5.0 kg
Toide
220V 50Hz
Kaubamärk
Vitamix
Elektrienergia
1200 W
Varuosadele garantii
2 aastatel
Mootori garantii
10 aastatel
Mahutavus
2.0 l

Uus Vitamix A2500i ASCENT Series kannmikser tagab kasutamismugavuse ning paistab silma kaasaegse, stiilse ja igasse kööki ideaalselt sobiva disainiga.

Vitamix ASCENT A2500i omadused:

  • 3 automaatset programmi
  • Käsijuhtimine ning impulssfunktsioon
  • Digitaalne taimer näitab segamise kestust
  • Kannu äratundmine SELF-DETECT tehnoloogia abil
  • Eesrindlik turvalise toimimise tehnoloogia
  • Uuendatud, läbipaistva kaanega kann
  • Uudne, igasse kööki sobiv kompaktne disain
  • 10 aastane garantii kõikidele detailidele

Kolm programmi - Kokteilid, Kuumad supid ja Jäätised - määravad töötamise aja ja seadme kiiruse automaatselt, sõltuvalt kannu suurusest ja lülitavad seadme välja programmi täitmise järel.

  • Lemmikkokteilid omandavad homogeense tekstuuri 45 sekundiga
  • Kuum aurav supp värsketest, keetmata köögiviljadest valmib mikseris 6 minutiga
  • Jäätisedesserdi valmistamine võtab aega vaid 1 minuti

Käsitsi valitava kiiruse ning impulssnupu abil võite ASCENT A2500i mikseriga vahustada, hakkida, peenestada ja isegi tainast segada. Võimas ja efektiivselt toimiv ASCENT A2500i mootor ühendab mitut köögiseadet. Üllatage oma peret jäätisega külmutatud puuviljadest, kostitage sõpru hõrgutavate suupistetega või valmistage endale treeningule valgukokteil!

Tehnoloogiline uudis: Mikserikann SELF DETECT tehnoloogiaga

Kõik ASCENT Series kannud on varustatud SELF-DETECT tehnoloogiaga, mille abil seade kannu "ära tunneb". Sel viisil valib mikser kannule sobiva programmi automaatselt, samuti ei lülitu seade sisse, kui kann on asetatud mootoriplokile halvasti. Näiteks: Kokteiliprogrammi valimisel ja väikese kannu korral töötab seade vähem aega ja kasutab vähem elektrienergiat. Supi programmi korral töötab seade vaid siis, kui asetate sellele kannu koos kaanega, kuna kuuma auru väljumiseks on vajalik ava, mis on 2 l kannu kaanes. Kui valitud programm ei sobi seadmele asetatud kannule, mikser ei tööta. Tänu sellele uudsele tehnoloogiale on ka algajal kasutajal mikseri kasutamine lihtne ja turvaline.

Uus kann

Uuel 2 liitrise mahuga Vitamix Ascent kannul on läbipaistev kaas ja A2500 mootor lülitub sisse vaid siis, kui kaas on õigesti kohale asetatud. Läbipaistva kaane tõttu võite jälgida valmistamisprotsessi ja konsistentsi ilma seadet välja lülitamata Kui soovite lisada toiduaineid, võite seda teha seadme töötamise ajal läbi kaanes oleva väikse ava.

Soovite valmistada imikule püreed, klaasi puuviljakokteili või mugavalt peenestada sibula? Sel juhul valige täiendavad 0,6 või 0,225 l mahuga kannud koos peenestajaga. Vastupidavate, kahjulikku bisfenool A mittesisaldavate Tritan plastikust kannudega võite valmistada ka päris väikseid toiduportsjoneid.

Jäätise või tihkete roogade valmistamisel, nagu pähklivõi või lambaherne hummus, kergendab tööd suuresti Vitamax komplektis olev lükkamistarvik. Tänu sellele ei ole teil tarvis mikserit välja lülitada ja kraapida toiduaineid kannu seintelt.

 

Nutikas juhtimine

Kasutage ära kogu Ascent Series A2500 võimalused: 17 programmi ja 500+retsepti koos iOS + Android app rakendusega. Vitamix Perfect Blend rakendus laadiga alla kas Google Play või App store veebilehelt. 

 

Vitamix ASCENT A2500i´le antakse 10 aastane garantii seadmele ja selle osadele, kui mikserit kasutatakse koduses majapidamises.

Vitamix Ascent A2500i komplektis on: mikseri korpus, 2 l mahuga kann, lükkamistarvik, kasutusjuhend eesti keeles, raamat kasutamise soovitustega - First Blends.

Tehnilised andmed:

Mõõtmed: 20.3 cm x 27.9 cm x 43.2 cm (laius x sügavus x kõrgus)
 Kannu maht: 2 liitrit
 Võimsus: 1200-1400 W, 230V
 Kaal: 5.00 kg

Garantii: 10 aastat kodus kasutamise korral, 1 aasta kommertskasutuse korral.

Tootja: Vita-Mix Corporation, USA.

 

Hetkel pole ühtegi ülevaadet