Kiire kohaletoomine
2-3 tööpäeva VENIPAK
Jäta sõnum
>>>Vitamix Ascent A2300 blender punane
Kiire kohaletoomine
Tasuta kohaletoimetamine
Vitamix Ascent A2300 blender punane
Vitamix Ascent A2300 blender punane
Vitamix Ascent A2300 blender punane
Vitamix Ascent A2300 blender punane
Vitamix Ascent A2300 blender punane
789,00 €
Kogus:

The minimum purchase order quantity for the product is 1

Vitamix Ascent A2300 blender punane

Vitamix A2300 on odavaim ja kõige populaarsem Vitamix Ascent seeria mudel, mis täidab kõik mikserile püstitatud ülesanded professionaalselt ja eriti kvaliteetselt. Kui te ei kavatse kasutada eelseadistatud programme ja harva lülitate seadme sisse telefoni abil (Wi-Fi on olemas, kuid piiratud võimalustega) on see mikser, mis ületab ka teie kõrgeid ootusi. See tasub ära iga kulutatud eurot ja muudab teie kodu, büroo või kohvikuköögi paremaks.

Pöörduge konsultantide poole - aitame välja valida ja tagame parima Vitamix hinna Eestis ning kiire ja tasuta kättetoimetamise.

Tagame parima hinna ja kiireima tarnimise Eestis!

Vitamix Ascent A2300 blender punane meil on laos!

Tarne tingimused

DPD pakiautomaat
Antradeinį, Aprill 24 d. (0.00 €)

Kiire kohaletoimetamine Venipak kulleriga
Antradeinį, Aprill 24 d. (0.00 €)

Venipak Pickup Points
Antradeinį, Aprill 24 d. (0.00 €)

Kiire kohaletoimetamine Venipak kulleriga

Saab maksta sularahas kohaletoimetamise ajal või maksta pangaülekandega.

Garanteerime parima hinna!

Vitamix Ascent A2300 blender punane
TEHNILINE KIRJELDUS, KOOSTIS JA FUNKTSIOONID

Šaldiklio spalva
Punane
Kaal
5.0 kg
Toide
220V 50Hz
Kaubamärk
Vitamix
Elektrienergia
1200 W
Varuosadele garantii
2 aastatel
Mootori garantii
10 aastatel
Mahutavus
2.0 l

Vitamix (USA) on mikserite püramiidi tipus, aga Vitamix Ascent A2300 rahuldab suurepäraselt nõudlike kodukasutajate ja äriettevõtete vajadusi. Vitamix A2300 on võimsam ja mõnevõrra vaiksem kui varasema põlvkonna mikserid. Seadmel on taimer, seda on mugav juhtida ja kerge puhastada (võib pesta nõudepesumasinas). Vitamax mikseriga näib kõik väga lihtne, kuna iga detail on läbi mõeldud ja leitud kõrgetasemelised lahendused alustades kannust kuni suurepäraste lõiketerade ja nupuni - kõik on valmistatud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Vitamix A2300-ga või valmistada smuute, mitmesuguseid kokteile, hummust, samuti purustab see kergesti jääkuubikud või pähklid.

Uus Vitamix A2300i ASCENT Series kannmikser tagab kasutamismugavuse ning paistab silma kaasaegse, stiilse ja igasse kööki ideaalselt sobiva disainiga.

Vitamix ASCENT A2300i omadused:

  • Käsijuhtimine ning impulssfunktsioon
  • Digitaalne taimer näitab segamise kestust
  • Kannu äratundmine SELF-DETECT tehnoloogia abil
  • Eesrindlik turvalise toimimise tehnoloogia
  • Uuendatud, läbipaistva kaanega mikserikann
  • Uudne, igasse kööki sobiv kompaktne disain
  • 10 aastane garantii kõikidele detailidele

Kiiruse käsitsi juhtimise ning impulssnupu abil võite ASCENT A2300i kannmikseriga vahustada, hakkida, peenestada ja isegi tainast segada. Võimas ja efektiivselt toimiv ASCENT A2300i mootor ühendab mitut köögiseadet. Sellega võite edukalt segada smuutisid, valmistada püreesid, kastmeid, sooje püreesuppe, jäätist külmutatud puuviljadest, pähklivõid ja palju muid roogi.

Tehnoloogiline uudis: uus mikserikann SELF DETECT tehnoloogiaga

Kõik ASCENT Series 2 liitrise mahuga mikserikannud on varustatud SELF-DETECT tehnoloogiaga, tänu millele seade „tunneb ära“ nõu ja lülitub sisse vaid juhul, kui nõu on kaetud kaanega ja õigesti mootoriplokile asetatud. Seetõttu on seadet veel ohutum kasutada. Läbipaistva kaane tõttu võite jälgida valmistamisprotsessi ja konsistentsi ilma seadet välja lülitamata Kui soovite lisada toiduaineid, võite seda teha seadme töötamise ajal läbi kaanel oleva väiksema ava.

ASCENT Series seadme juurde sobivad eraldi müügil olevad (225 ml ning 600 ml mahuga) nõud. Nende Tritan plastikust, tervisele kahjulikku bisfenool A mittesisaldavate nõudega võite valmistada ka päris väikseid toiduportsjoneid.

Jäätise või tihkete roogade  valmistamisel, nagu pähklivõi või lambahernepasta, kergendab tööd suuresti Vitamax komplektis olev lükkamistarvik. Tänu sellele ei ole teil tarvis mikserit välja lülitada ja kraapida toitu nõu seintelt.

Nutikas juhtimine

Kasutage ära kõik Ascent Series A2300 kannmikseri võimalused, 17 programmi ja 500+retsepti koos iOS + Android app. Vitamix Perfect Blend rakendus laadiga alla kas Google Play või App store veebilehelt. 

Vitamix ASCENT A2300i antakse 10 aastane garantii seadmele, osadele ja teenindamisele, kui kannmikserit kasutatakse koduses majapidamises.

Vitamix Ascent A2300i komplektis on: mootoriplokk, 2 l mahuga kann, lükkamistarvik, kasutusjuhend eesti keeles, raamat kasutamise soovitustega First Blends (inglise keeles).

Tehnilised andmed:

Mõõtmed: 20.3 cm x 27.9 cm x 43.2 cm (laius x sügavus x kõrgus)
 Nõu maht: 2 liitrit

Võimsus: 1200-1400 W, 230V
Kaal: 5.00 kg
 Garantii: 10 aastat kodus kasutamise korral, 1 aasta kommertskasutuse korral.

Hetkel pole ühtegi ülevaadet