Kiire kohaletoomine
2-3 tööpäeva VENIPAK
Jäta sõnum
>>>Vitamix Explorian E310 black
Kiire kohaletoomine
Tasuta kohaletoimetamine
Vitamix Explorian E310 black
Vitamix Ascent A2300 blender must
Vitamix Ascent A2300 blender must
Vitamix Ascent A2300 blender must
Vitamix Ascent A2300 blender must
Vitamix Ascent A2300 blender must
579,00 €
Kogus:

The minimum purchase order quantity for the product is 1

Vitamix Explorian E310 black

Vitamix E 310 mudel on kõrgekvaliteediline, kodudele mõeldud eriti sõbraliku hinnaga mikser. Vitamix (USA) kvaliteedistandardite alusel valmistatud võimas mikser teostab suurepäraselt  universaalsed ülesanded: hakib kergesti ürdid, segab jahu, sõtkub taina, peenestab jääkuubikud või pähklid. Võite valmistada nii kokteile kui suppe. Kann on 1,4 l mahuga, mis sobib väiksemate ja keskmiste portsjonite valmistamiseks.

Pöörduge konsultantide poole - aitame välja valida ja tagame parima Vitamix hinna Eestis ning kiire ja tasuta kättetoimetamise.

Tagame parima hinna ja kiireima tarnimise Eestis!

Vitamix Explorian E310 black meil on laos!

Tarne tingimused

DPD pakiautomaat
Reedeti, Aprill 1 d. (0.00 €)

Kiire kohaletoimetamine Venipak kulleriga
Reedeti, Aprill 1 d. (0.00 €)

Venipak Pickup Points
Reedeti, Aprill 1 d. (0.00 €)

Kiire kohaletoimetamine Venipak kulleriga

Saab maksta sularahas kohaletoimetamise ajal või maksta pangaülekandega.

Garanteerime parima hinna!

Vitamix Explorian E310 black
TEHNILINE KIRJELDUS, KOOSTIS JA FUNKTSIOONID

Šaldiklio spalva
Must
Kaal
5.0 kg
Värv
Must
Toide
220V 50Hz
Kaubamärk
Vitamix
Elektrienergia
1200 W
Mootori garantii
5 aastatel
Mahutavus
1,4 l

VITAMIX esitleb uut EXPLORIAN seeria E310 mikserit.

USA firma Vitamix uue Explorian seeria E310 mudel esitleb mikserit, mis veel enam toob esile suure võimsusega mikserite maailma lihtsuse ja võlu.


 Vitamix E 310 mudel on eriti soodsa hinnaga ja sobib ideaalselt algajatele. Selle seadme loomise ajal pöörati suurimat tähelepanu lihtsale juhtimisele ja universaalsele kasutamisele ning ennast tõestanud Vitamix võimsusele. Muudetav kiirus ja impulssrežiim tagavad kasutajale suurima paindlikkuse ja võimaluse valmistada erineva maitse ja tekstuuriga segusid.

Alates kreemistest smuutidest ja siidpehmetest püreedest kuni külmutatud dessertideni - võite proovida hulka retsepte. Nagu kõik Vitamix seadmed on ka Explorian seeria E310 mudel varustatud võimsa mootoriga, mis valmistab kuumad supid vaid hõõrdumise tõttu kuumenenud toiduainetest. Samuti võib see kiiresti ja lihtsalt hakkida ürdid ning köögiviljad, peenestada pulbriks või sõtkuda tainast, seetõttu võib Vitamix asendada teisi köögiseadmeid.

Uus mudel omab 1,4 liitrise mahuga kannu, mis sobib ideaalselt väikeste või keskmise suurusega portsjonite valmistamiseks. Proovige, kui lihtne on täisväärtusliku toidu valmistamine kodus. Alates suupistetest kuni retseptideni. 1,4 liitrine kann sobib väiksemale perele keskmise suurusega portsjonite valmistamiseks.

 

Puhastamine on samuti lihtne, kuna kannu võib pesta nõudepesumasinas. Kann ei sisalda BTA.

Looge mistahes tekstuur. Kümme muudetavat kiiruse seadet võimaldavad täpselt korrata retseptis kujutatud tekstuuri - alates õrnades püreedest kuni maitsvate suppideni.

Impulssrežiim. Valinud impulssrežiimi, hakivad lõiketerad toiduained kuni õrna püreeni, näiteks kastmeks või tummiseks köögiviljasupiks.

Suure võimsusega mootor. Võimas 2 HJ mootor saab jagu ka kõige kõvematest koostisosadest ja valmistab kõrgekvaliteedilisi segusid.

Lihtne juhtimine. Vitamix® mikseri pesemiseks piisab tilgast nõudepesuvahendist ja soojast veest - pesemine võtab aega 30–60 sekundit ja midagi ei ole tarvis lahti võtta.

 

Hetkel pole ühtegi ülevaadet