Kiire kohaletoomine
2-3 tööpäeva VENIPAK
Jäta sõnum
>>>Hobot 388 Robot aknapesur
Kiire kohaletoomine
Hobot 388 Robot aknapesur
Hobot 388 Robot aknapesur
Hobot 388 Robot aknapesur
Hobot 388 Robot aknapesur
Hobot 388 Robot aknapesur
Hobot 388 Robot aknapesur
Hobot 388 Robot aknapesur
Hobot 388 Robot aknapesur
350,00 €
319,00 €
Säästate 31,00 €
Kogus:

The minimum purchase order quantity for the product is 1

Hobot 388 Robot aknapesur

„Hobot-388“ aknapesurobot, mis kuulub automaatsete robotite 3. seeriasse 2019-2020, on „HOBOT Technology“ maailmas juhtiv ja spetsialiseerunud kaubamärk. Aknapesuril on uuenduslik õhuke korpus, mugav multifunktsionaalne juhtimine ja professionaalne lähenemine aknapesule.

Aknapesurobot on varustatud eksklusiivse mooduliga, mis vastutab aknapesu efektiivsuse eest, nimelt automaatse vedeliku pihustamisega.

Just tänu temale sai eelmine „Hobot 298“ mudel ruudukujuliste aknapuhastite seas kõige efektiivsemaks.

Töö hõlbustamiseks on ümbrisel eraldi nupp „Start / Paus“ ja nutitelefonil on „Smart Control“ funktsioon.

Tagame parima hinna ja kiireima tarnimise Eestis!

Hobot 388 Robot aknapesur meil on laos!

Tarne tingimused

DPD pakiautomaat
Esmaspäeval, Aprill 23 d. (0.00 €)

Kiire kohaletoimetamine Venipak kulleriga
Esmaspäeval, Aprill 23 d. (0.00 €)

Venipak Pickup Points
Esmaspäeval, Aprill 23 d. (0.00 €)

Kiire kohaletoimetamine Venipak kulleriga

Saab maksta sularahas kohaletoimetamise ajal või maksta pangaülekandega.

Garanteerime parima hinna!

Hobot 388 Robot aknapesur
TEHNILINE KIRJELDUS, KOOSTIS JA FUNKTSIOONID

Kaubamärk
Hobot
Garantii
24 kuud
Tarne
2-3 tööpäeva
Võimsus
90 W
Šaldiklio spalva
Must
Kas on võimalik garantii pikendada?
Jah, kuni 7-aastase (2 + 5)
Müratase
70 dB
Tüüp
Robot
Aku indikaator
+
Juhtimine
Mobiliuoju telefonu
Eesmärk
Parqetue
Konks loop
+
Toide (tüüp)
Aku
Aku
Liitiumpatarei
Värv
Must
Puhastuskiirus
4 min 1 m2

Töö hõlbustamiseks on ümbrisel eraldi nupp „Start / Paus“ ja nutitelefonil on „Smart Control“ funktsioon.

Aknapesurobot on võimeline töötama mittestandardsetel (ümmargustel või ovaalsetel) akendel, puhastama siledat (pestavat) pinda, sealhulgas kuni 15 mm laiuste vuukidega plaate. Rikkalik varustus ja suur tööraadius on mõeldud suurtele kogustele ilma muredeta

Automaatne pihustamine Pidev puhastusvahendi lisamine puhastatavale pinnale on tõhus. Pihustite pideva puhastamise tõttu märjas olekus suudab robot puhastada kõige mustimad alad.

Peseb aknad ilma plekke jätmata

Roboti pihusti pihustab vedelikku tilkadena, mille läbimõõt ei ületa 15 mikromeetrit. Tänu sellele eemaldatakse selline mustus ideaalselt. Robot kontrollib annustamist automaatselt.

Stiilne ja õhuke disainUus „Hobot 388“ disain on kaunite joonte ja õhema korpusega. See on kõige õhem aknapesurobot maailmas. „Hobot 368“ kõrgus on ainult 9,5 cm, mis võimaldab seda kasutada prantsuse rõdudel ja postidega akendel.

Kõige võimsam mootor Väga efektiivne harjadeta vaakummootor ja metallventilaator tagavad pika tööea, kõrge vastupidavuse ja vaiksema töö. Mootor pakub kõrget pinnasurvet, muutes selle kvaliteetse pesemise peamiseks parameetriks.

Ülimalt usaldusväärne toitejuhtme ühendus „Hobot“ on oma uue mudeli varustanud spetsiaalse metallklambriga toitejuhtme pistikuga. Lisaks kaitseb see robotit pöörleva tihvti kontakti kaotamise eest ja on täiendav kindlustus juhuks, kui robot aknast alla kukub.

Eraldi nupp Start / Paus

„Hobot 388“ kasutamiseks ei pea te juhtpaneeli tõstma ega oma nutitelefonist robotiga ühendust looma. Ainult üks nupuvajutus roboti korpusel.

Tõhus puhastusrežiim

„Hobot 388“ on 2 eksklusiivset puhastusketast mikrokiust puhastusotsikutega, mis seda juhivad. See võib liikuda vabalt ja sujuvalt mööda akent, peeglit või plaatide pinda, jätmata jälgi.

Raamideta akendega töötamine on muutunud turvalisemaks Uus HOBOT koos rõhu tuvastamise ja muutuste detektoriga pöörab roboti automaatselt ümber, kui vaakumisurve muutub. See süsteem kaitseb robotit kukkumise eest, kui töötate raamideta (raamita) akende või peeglitega. Kaitse on oluline Enne ülesande täitmist hindab „Hobot“ kõiki oma funktsioone, andureid ja keskkonda, et tagada ohutu töö ja maksimaalne jõudlus. Suur veojõud hoiab robotit usaldusväärselt aknal.

Sobib paljude pindade puhastamiseks „Hobot 388“, nagu ka eelmised „Hobot 188“ ja „Hobot 19“8 mudelid, kasutab võimsat mootorit, mis ei vähenda vaakumi võimsust isegi siis, kui selle pind pole täiesti sile. Automaatne robot puhastab hõlpsalt mitte ainult aknad ja peeglid, vaid ka plaadid, mosaiigid või isegi pestavad seinad.

Seda kontrollib nii nutitelefon kui ka pult „Hobot 388“ toiteallikaks on nutitelefonid, mis toetavad iOS-i ja Androidi opsüsteeme. Komplekt koosneb tavalisest juhtpaneelist.

Turvaköis

Robot on varustatud 4,5 m turvaköiega, mis on vajalik roboti kaitsmiseks, kui töötate väljaspool akent 2. korrusel ja kõrgemal. Nii võite olla kindel, et kaitsete robotit ettenägematute asjaolude korral. Pikk toitejuhe Töö juhtmega.

Robotil on 5 m toitejuhe, millega pääseb isegi kõige laiemate ja kõrgemate akendeni.

Integreeritud UPS-süsteem

Katkematu toiteallikas (UPS) kaitseb robotit veel 20 minuti jooksul kukkumise eest, isegi välise toitekatkestuse korral.

Hetkel pole ühtegi ülevaadet